APPARTEMENT EN WINKELPAND
"DE LIND 11"

OISTERWIJK

 • OVERVIEW

  APPARTEMENT EN WINKELPAND
  "DE LIND 11"

  Door de groeiende en welvarende economie van Oisterwijk in het begin van de twintigste eeuw bouwden de notabelen van Oisterwijk grote, luxe villa’s aan De Lind in het historische hart van Oisterwijk. De Lind 11, een karakteristiek en monumentaal pand uit 1905, is daar een prachtig voorbeeld van.

  De Lind 11 is door DOKVAST gerenoveerd en verbouwd tot een winkelruimte op de begane grond en een luxe appartement erboven met een duurzaam en hoog afwerkingsniveau. De renovatie en herbouw  vond in nauwe samenspraak met de plaatselijke monumentencommissie plaats. Veel authentieke details aan binnen- en buitenzijde zijn gespaard gebleven zoals de voorgevel en interieurelementen als schouwen, ornamentenplafonds, de natuurstenenvloer, het parket en binnendeuren met glas in lood.

  In de onmiddellijke nabijheid zijn allerlei voorzieningen aanwezig: supermarkten, restaurants, winkels, het gemeentehuis en het NS-station om de hoek.

   

  Parkinglots

  7

  icon-1

  1 km

  icon-2

  300m

  icon-3

  EIN 30km

  icon-4

  -

 • FEATURES & DETAILS

  KEY FEATURES

  Boven de op de begane grond gelegen winkelruimte (247 m2) is een luxe appartement van 155 m2 gerealiseerd. Dit appartement met veel authentieke details is volledig gescheiden van de winkel. Aan de linker zijgevel bevindt zich een nieuw trappenhuis met lift die toegang verleent tot het appartement. Daarnaast is het appartement te bereiken via een op afstand bedienbare schuifpoort aan de achterzijde, hier bevinden zich ook de parkeerplaatsen voor bewoners en winkelpersoneel.

  DOKVAST heeft bij deze verbouwing hoogwaardige duurzame materialen gebruikt. Een hoog afwerkingsniveau en veel comfort maken het appartement tot een riant onderkomen in het centrum van het groene en levendige Oisterwijk. Het ruime dakterras met veel zon en vrij zicht aan de achterzijde maakt het geheel af.

  Parkinglots

  7

  -

  -

  -

  -

  -

  -

  -
 • FILES & MEDIA

  DOCUMENTS & BROCHURES

  Vragen over De Lind 11 (winkel) of De Lind 11a (appartement) in Oisterwijk? We horen het graag.