APPARTEMENTENCOMPLEX
"ZUIDER CARRÉ"

's-Hertogenbosch

 • OVERVIEW

  APPARTEMENTENCOMPLEX
  "ZUIDER CARRÉ"

  Met Zuider Carré maakt DOKVAST duidelijk dat zij niet alleen verstand heeft van het duurzaam bouwen van moderne kantoren en distributiecentra. In het zuiden van de Brabantse hoofdstad is op de plek van een oud kantoorgebouw een luxe en duurzaam appartementencomplex gerealiseerd dat voorzien is van alle gemakken.

  Duurzaam & rustig wonen in de stad

  Met het complex op deze locatie is ruimte gecreëerd voor de schrijnende woonbehoefte binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch en met name in Zuid. Op drie woonlagen bevinden zich 23 sfeervolle appartementen van verschillende grootte. De bouw is geschoeid op de leest van de Bossche school, de voor deze stijl kenmerkende materialen: hout, beton en baksteen komen terug in dit eigentijdse ontwerp. Het resultaat is een appartementencomplex met een strakke, maar toch warme uitstraling.

  icon-1

  1 km

  icon-2

  1 km

  icon-3

  EIN 30km

  icon-4

  -

 • FEATURES & DETAILS

  KEY FEATURES

  Het rustig gelegen complex ligt naast het Zuiderpark en op loop- en fietsafstand van de binnenstad. Over de indeling van appartementen en buitenruimte is intensief nagedacht. Zo bleken extra parkeerplaatsen rond het gebouw niet nodig te zijn door een efficiënte indeling van de inpandige parkeergarage.

  De woonoppervlakte per appartement varieert van 85 tot ruim 170 m2. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een luxe en complete keuken en badkamer, en één of meer buitenruimtes. De bewoners kunnen ook terecht in de besloten patiotuin die een warme en intieme uitstraling heeft door de houten galerijconstructie. Ieder appartement heeft de beschikking over een eigen (fietsen)berging en parkeerplaats in de kelder, te bereiken via de lift.

  -

  -

  -

  -

  -

  -

  -

  -
 • FILES & MEDIA

  DOCUMENTS & BROCHURES

  Vragen over Zuider Carré? We horen het graag.