Huurders enthousiast over hypermodern bedrijfsverzamelgebouw De Leestenfabriek

< BACK TO OVERVIEW

Huurders enthousiast over hypermodern bedrijfsverzamelgebouw De Leestenfabriek

2021-03-15

Op 15 maart 2021 opende het nieuwe gedeelte van bedrijfsverzamelgebouw De Leestenfabriek haar deuren. Naast en verbonden met de bestaande leestenfabriek creëerde DOKVAST op drie bouwlagen een dynamische en gezonde werkomgeving met veel gedeelde faciliteiten. In een comfortabele en huiselijke setting zijn kleine en middelgrote bedrijven aan de slag die zich herkennen in de open manier van werken en ontmoeten die De Leestenfabriek mogelijk maakt. Net als in De Schoenfabriek maken huurders in dit gebouw gebruik van de DOCC CONTROL app voor slimme en gemakkelijke communicatie over toegang, gebruik en onderhoud.

The Way We Work

Het nieuwe gebouw biedt fullservice kantoorunits van verschillende grootte en veel gemeenschappelijke voorzieningen. De gemeenschappelijke brasserie, pantry’s, stilte werkplekken en vergaderruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technische voorzieningen. Met open ruimtes en veel groen is een innovatieve en gezonde werkplek gecreëerd. Bovendien  is dit inspirerende groene gebouw volledig gasloos. De huurders zijn dan ook zeer enthousiast over hun keuze voor deze hypermoderne, warme en duurzame locatie.

Er zijn nog enkele huurunits beschikbaar.  Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Van de Wouw & Partners (013 5230507 of info@vdwpartners.nl).

Flyer Leestenfabriek