Jos Klanderman genomineerd voor Green Leader Award 2019

< BACK TO OVERVIEW

Jos Klanderman genomineerd voor Green Leader Award 2019

2019-09-9

De vierde editie van de Green Leader Award kende zeven genomineerden die kans maakten op deze duurzaamheidsprijs. Allen actieve beslissers in of betrokken bij de bouw- en vastgoedsector in Nederland. Jos Klanderman, managing director van DOKVAST was één van de genomineerden. Jos Klanderman kreeg als jurypredicaat: “Weet veel in een logistieke sector te bereiken. Jos neemt initiatief, heeft doorzettingsvermogen en zorgt voor de spreekwoordelijke schop die de sector nodig had”.

Onze felicitatie gaat uit naar Fiona van ’t Hullenaar, directeur Vastgoed en Campus van de Universiteit Utrecht die de Award afgelopen september uiteindelijk in ontvangst heeft mogen nemen tijdens het DGBC Galadiner.

GREEN LEADER AWARD

De Green Leader Award is een initiatief van Dutch Green Building Council in samenwerking met PropertyNL en PROVADA. Deze Award is in het leven geroepen omdat een fundamentele verandering in leiderschap nodig is in de transitie naar een duurzame en circulaire gebouwde omgeving. De Green Leader Award wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen die in deze transitie echt leiderschap tonen, die buiten de gebaande paden treden en die hiermee aantoonbaar succesvol zijn.