Unieke samenwerking resulteert in een duurzaam licht- en verwarmingspaneel

< BACK TO OVERVIEW

Unieke samenwerking resulteert in een duurzaam licht- en verwarmingspaneel

2020-05-15

In samenwerking met Trilux, Bethema en Enco ontwikkelde DOKVAST een gecombineerd licht- en verwarmingspaneel voor onder andere distributiehallen. Met als grootste logistieke en economische voordelen: een efficiƫntere bouw door tijdsbesparing en een schonere bouw door het verpakkingloos aanleveren van de panelen.

Vanuit haar overtuiging dat duurzaamheid in de bouw de toekomst is, is initiatiefnemer DOKVAST altijd op zoek naar samenwerking met bedrijven die hier ook groot belang aan hechten. Het resultaat van de samenwerking met Trilux, Bethema en Enco mag er zijn: een gecombineerd licht- en verwarmingspaneel dat zowel economisch als duurzaam verantwoord is!

Door het verwarmingspaneel en de lichtlijn al tijdens de productie te combineren, vermindert het aantal handelingen op de bouw aanzienlijk. Een kortere bouwtijd en dus snellere oplevering is het gevolg. Door de producten van een extra isolatie te voorzien, worden de kant-en-klare panelen zonder verpakking vervoerd en geleverd. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op verpakkingsmateriaal en restafval op de bouw.

Een nieuwe stap naar een duurzamere bouw is gemaakt.